Ονειροκρίτης γάιδαρος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γάιδαρος
Ονειροκρίτης γάιδαρος


Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

Σε περίπτωση που σας κλώτσησε γάιδαρος, το όνειρο σημαίνει ότι υποφέρετε από υπερβολικό άγχος και φόβο μήπως εκτεθείτε για πράξεις και καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε περήφανος - περήφανη.

Αν δείτε πως τραβούσατε γάιδαρο πεζή από το χαλινάρι, και αυτός σας ακολουθούσε, είναι ένδειξη πως θα κυριαρχήσετε σε κάθε υπόθεση. Αντίστοιχα σε περίπτωση που αρνούνταν να σας ακολουθήσει , “τα είχε στυλώσει” κατά την λαϊκή ρήση, θα συναντήσετε δυσκολίες σε επικείμενο εγχείρημα σας.

Αν δείτε πως σας πέταξε από πάνω του, σημαίνει κακοτυχία και απογοήτευση. Οι εραστές θα μαλώσουν και θα χωρίσουν.

Αν δείτε πως πίνατε γαϊδουρινό γάλα, σημαίνει ότι δίχως νόημα ευχαριστήσεις θα ικανοποιηθούν σε βάρος σοβαρών υποθέσεων.

Αν δείτε γάιδαρο στο όνειρο σας, θα συναντήσετε πολλές στεναχώριες και θα αυξάνουν οι αναβολές στη λήψη ειδήσεων ή πραγμάτων.

Αν δείτε γάιδαρο φορτωμένο, σημαίνει ότι θα επιτύχετε σε ό,τι επιχειρείτε, είτε πρόκειται για ταξίδι είτε για έρωτα, αλλά ύστερα από υπομονή και κόπο.

Αν δείτε πως σας κυνηγάει γάιδαρος, και τον φοβηθήκατε, θα πέσετε θύμα σκανδάλου ή άλλων δυσάρεστων ενεργειών.

Αν δείτε πως είστε καβάλα σε γάιδαρο απρόθυμα, θα επακολουθήσουν αδικαιολόγητες φιλονικίες. Επίσης, θα επισκεφτείτε μέρη στα οποία η είσοδος δεν είναι εύκολη.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας τους γείτονες σας, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλές χρήσιμες ώρες κουτσομπολεύοντας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι περιπλανιέστε σε όμορφη άγνωστη πόλη, σύντομα θα αναγκαστείτε να αναζητήσετε την τύχη σας σε άλλον επαγγελματικό ή γεωγραφικό χώρο με επιτυχία.