Ονειροκρίτης γλάστρα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γλάστρα
Ονειροκρίτης γλάστρα


Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

Αν η γλάστρα έχει λουλούδια ή άλλα φυτά, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε μελλοντικά σας εγχειρήματα.

Αν δείτε ότι ποτίζετε μια γλάστρα, σημαίνει ότι φροντίζετε και συντηρείτε την ευτυχία σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

  • Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε σε όνειρο παπαρούνες σε χωράφι, θα έχετε ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

  • Αυλή μεγάλη, όμορφη και ανθισμένη, σημαίνει επιτυχίες που έρχονται.

    Αυλή στενάχωρη και κλειστή, σημαίνει λύπες και δυσκολίες.

  • Τα μούρα είναι οιωνός για στενοχώρια.

    Εάν δείτε στο όνειρό σας μουριά γεμάτη μούρα τότε να περιμένετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε.

6 Σχόλια

#1 -

Ήμουν σ ένα άγνωστο μέρος,ήταν βραδάκι . υποτίθεται ότι ήμουν σε καφενείο που σύχναζε ο σύζυγος και στο συγκεκριμένο τραπέζι.δηθεν άφησε γλάστρες με διάφορα όμορφα λουλούδια,μόνο τα τριαντάφυλλα και τα χωνάκια αναγνώρισα ,κυρίως λευκό με με πιτσιλιες Κοκκίνου και μοβ αν θυμάμαι καλά .πήγαμε με τον γιο μ να τα πάρουμε αλλά αρχήσαν να μας τις παίρνει ο ιδιοκτήτηςτου καφενείου,είχε μία εχθρική στάση ..τελικά βάλαμε δύο τρεις μέσα στ αμάξι...ήταν λίγο μπερδεμένο,εχθρικο το περιβάλλον στο τέλος έβλεπα μαγαζιά που πουλούσαν φαγητα ,πίτσες ,τοστ κλπ
Τελείωσε τ όνειρο με μενα να ψάχνω τ αμάξι μου και να δίνω παραγγελία να μου φτιάξουν σάντουιτς σπέσιαλ για το παιδί και για χοτ Ντογκ για μένα αλλά μολις είχε τελειώσει...

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Το όνειρο αυτό σου εφιστά την προσοχή ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις καρπούς από προσπάθειες τις οποίες έχεις ήδη κάνει, αλλά λίγο πριν το "τερματισμό" έχεις εφησυχάσει και θεωρείς δεδομένο το αποτέλεσμα.

#4 -

blepo panta oti briskome se Nish,pote me irema nera kai pote me liges plimires.kai panta exo thn aisthisi oti einai h Santorini.....kai giath panta thn Santorini?

#5 -

Ειδα στον ύπνο μου οτι ημουν σε μια άσπρη εσωτερικά εκκλησία με μια μεγάλη σκάλα και παντού είχε τριαντάφυλλα,ακομα και στο πάτωμα.Ηταν απο ολα τα χρώματα τα τριαντάφυλλα και ηταν σε μπουκετα.
Ευχαριστω.