Ονειροκρίτης γλυκά - ζαχαρωτά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γλυκά - ζαχαρωτά
Ονειροκρίτης γλυκά - ζαχαρωτά


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

Τα γλυκά στα όνειρα συνήθως σχετίζονται άμεσα με την ερωτική - σεξουαλική μας ζωή και μας δίνουν προμηνύματα αντίστοιχα των καταστάσεων που βιώνουμε στον ονειρικό κόσμο.

Έτσι αν το όνειρο είναι όμορφο και μας δημιουργεί αντίστοιχα μια γλυκιά αίσθηση τα μελλούμενα θα είναι θετικά και επιθυμητά, ενώ αν δεν είναι καλή η αίσθηση του ονείρου θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση στα αισθηματικά σας ώστε να αποφυγέτε κακοτοπιές - στεναχώριες.

Δείτε επίσης και το λήμμα ζαχαροπλαστείο .

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά.

2 Σχόλια

#1 -

Είδα στο όνειρο μ οτι ήμουν σε ενα περίπτερο και εμφανίζεται μια τσιγγάνα και μ λέει εσύ κλέβεις? Και λεω οχι
Και μου δίνει μια σακούλα με ζελεδάκια και τα έφαγα ! Τη σημαίνει??

#2 -

Είδα όνειρο ότι ήμουν με την κολλητή μου στο σούπερ μάρκετ και εγω πήρα ζελεδακια με ζάχαρη όπως η παστιλιες και τα αγοράσαμε τι σημαινει ;;;;;