Ονειροκρίτης χορός (χορευτής - χορεύτρια)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης χορός (χορευτής - χορεύτρια)
Ονειροκρίτης χορός (χορευτής - χορεύτρια)


Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε ένα χορό και μάλιστα συμμετέχετε με θέρμη, θα έχετε επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα που θα σας αναζωογονήσουν.

Αν δείτε φίλους σας να χορεύουν , θα μάθετε ευχάριστα νέα για συγγενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο που δεν υπολογίζατε - περιμένατε.

  • Αίθουσα πλούσια και μεγάλη με διάκοσμο εντυπωσιακό, σημαίνει επιτυχίες και κύρος. Αν είσαστε μονάχος/η μέσα σ' αυτήν, σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.

  • Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε πατίνια και κάνετε πατινάζ σε τεχνητή ή φυσική πίστα, να περιμένετε εύκολα και απρόβλεπτα υλικά κέρδη από υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη.

1 Σχόλια

#1 -

Καλασπέρα ονομάζομαι Νίνα και θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει το εξής όνειρο : Ήμουν σε μια αίθουσα που έμοιαζε σαν αίθουσα εκδηλώσεων και ήταν και άλλοι άνθρωποι εκεί. Ξαφνικά γυρίζουν όλοι σε ένα τεράστιο βίντεογουολ και γύρισα και εγώ ή μάλλον μια φίλη μου με γύρισε σαν να μην ήθελα πολύ εγώ να γυρίσω και ξαφνικά μπαίνει μουσική και αρχίζουν όλοι να χορεύουν σάλσα. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα σαν να βαριόμουνα σαν να μην είχα όρεξη αλλά με παρακίνησε η φίλη μου και άρχισα να χορεύω και εγώ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.