Ονειροκρίτης χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης χριστουγεννιάτικο δέντρο


Αν δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όνειρο, κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων τότε το όνειρο συνήθως δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά εκδηλώνει την εφορία της εποχής.

Σε περίπτωση που το δείτε εκτός εποχής τότε το όνειρο έχει την ακόλουθη ερμηνεία :

Αν δείτε στον ύπνο σας χριστουγεννιάτικο δέντρο λαμπερό και καλοσχηματισμένο, σημαίνει χαρούμενες μέρες και ευοίωνες προοπτικές σε όλους τους τομείς.

Όταν το όνειρο εστιάζει σε πλούσια δώρα που βρίσκονται κάτω από το δέντρο, θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες ή απροσδόκητα έσοδα.

Αν όμως δείτε χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεστολισμένο, είναι προμήνυμα κάποιου ατυχές περιστατικού που θα επακολουθήσει τις καλές ημέρες που διανύεται αυτή την περίοδο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.