Ονειροκρίτης χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης χριστουγεννιάτικο δέντρο


Αν δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όνειρο, κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων τότε το όνειρο συνήθως δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά εκδηλώνει την εφορία της εποχής.

Σε περίπτωση που το δείτε εκτός εποχής τότε το όνειρο έχει την ακόλουθη ερμηνεία :

Αν δείτε στον ύπνο σας χριστουγεννιάτικο δέντρο λαμπερό και καλοσχηματισμένο, σημαίνει χαρούμενες μέρες και ευοίωνες προοπτικές σε όλους τους τομείς.

Όταν το όνειρο εστιάζει σε πλούσια δώρα που βρίσκονται κάτω από το δέντρο, θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες ή απροσδόκητα έσοδα.

Αν όμως δείτε χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεστολισμένο, είναι προμήνυμα κάποιου ατυχές περιστατικού που θα επακολουθήσει τις καλές ημέρες που διανύεται αυτή την περίοδο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

  • Γενικότερα η ερμηνεία των δώρων στα όνειρα έχει ύπουλη και δυσοίωνη εξήγηση.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σ

  • Σε αυτό το όνειρο τον ρόλο τον παίζει το μέρος που λαμβάνει χώρα το γλέντι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βασιλόπιτα και είστε γυναίκα, το όνειρο είναι ευοίωνο και θετικό: σημαίνει χαρές και υλικές απολαβές.

    Αν είστε άντρας, φυλαχτείτε από ζημιές και κακοτυχίες.