Ονειροκρίτης ιδιοκτήτης

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ιδιοκτήτης


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ιδιοκτήτης κάποιου πράγματος π.χ. αυτοκινήτου ή μαγαζιού, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, τότε απλά ονειρεύεστε να αποκτήσετε κάτι τέτοιο, που δύσκολα όμως θα το καταφέρετε.
Αν όμως δείτε ότι είστε ιδιοκτήτης κάποιου πράγματος που όντως σας ανήκει, τότε πάρτε τα μέτρα σας γιατί η περιουσία σας απειλείται.
Ίσως είναι αφορμή το όνειρο αυτό για να ασφαλίσετε αντικείμενα αξίας.
Επίσης υπάρχει η περίπτωση το όνειρο σας να σημαίνει ότι σας απασχολούν παραπάνω από ότι είναι υγιές τα υλικά αγαθά και βρίσκεστε σε ψυχολογικό κίνδυνο ως εκ τούτου από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθ

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.