Ονειροκρίτης ήλιος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ήλιος
Ονειροκρίτης ήλιος


Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

Αν δείτε ήλιο λαμπερό, θα έχετε τιμές και δόξα. Χλωμός ή κόκκινος ήλιος, προμηνύει αρρώστιες και πιθανούς κινδύνους.

Αν βγαίνει μέσα από την συννεφιά, τερματισμός αγωνίας και βασάνων. Αν λάμπει πάνω από το σπίτι σας, καλή τύχη και υλικά αγαθά.

Αν δείτε πολλαπλούς ήλιους στον ορίζοντα, καταστροφές και πόλεμοι. Ήλιος που ανατέλλει η δύει ανάποδα, είναι κακός οιωνός και προμηνύει σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς.

Αν πέφτει πάνω σας ο ήλιος στο κρεβάτι σας, ψυχική ηρεμία. Αν δείτε ότι βλέπετε τον ήλιο ενώ είσαστε φυλακισμένος, τα βάσανα σας πλησιάζουν στο τέλος τους.

Διαβάστε επίσης την ερμηνεία για την ζέστη στα όνειρα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Η δύση του Ηλίου στο όνειρο προμηνύει και την απομάκρυνση των προβλημάτων μας, αρκεί να είναι γλυκιά και υπέροχη στην αίσθηση.

  • Το απόγευμα παραδοσιακά αποτελεί μία ώρα χαλάρωσης, έτσι και στα όνειρα η ερμηνεία εξαρτάται από το πώς αισθανόσασταν μέσα στο όνειρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

  • Η αυγή - ξημέρωμα στα όνειρα είναι σημάδι μιας καινούργιας αρχής. Είτε σε μικρά ζητήματα είτε καθολικά στην ζωή μας.