Ονειροκρίτης ιππικό

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ιππικό


Όπως όλα τα όνειρα όπου το κυρίως χαρακτηριστικό τους είναι το άλογο (εφόσον το όνειρο δεν αποτελεί εφιάλτη ή μας αφήνει κακή αίσθηση) η επέλαση του ιππικού στα όνειρα μας είναι ένα πολύ θετικό σημάδι το οποίο σηματοδοτεί την ευημερία και την ευδαιμονία.
Αν δηλαδή δείτε στον ύπνο σας ότι γίνεται παρέλαση, προέλαση ή επέλαση ιππικού είναι πολύ καλός οιωνός και θα σας γεμίσει με θετική σκέψη και ενέργεια να συνεχίσετε όμορφα και γαλήνια τη ζωή σας.
Τα όνειρα στα οποία παρουσιάζετε το ιππικό σχετίζονται άμεσα με το άλογο, το οποίο αποτελεί πολύ ισχυρό ονειρικό σύμβολο, του οποίου την ερμηνεία μπορείτε να διαβάσετε στο λήμμα άλογο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε πως έχετε καινούργια γκέμια, σημαίνει πως γρήγορα θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

  • Τα βερίκοκα είναι παγκοσμίως το ονειρικό σύμβολο της ερωτικής - αισθηματικής ζωής.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.