Ονειροκρίτης καναπές

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης καναπές


Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χαλαρώνετε ή κοιμάστε σε καναπέ τότε τα νεύρα σας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να ηρεμήσετε.
Αν πάλι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κάθετε στον καναπέ τότε εχθρότητες και διαφωνίες να περιμένετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία αισθημάτων και συναισθημάτων στα όνειρα υποδηλώνει κακή κατάσταση του νευρικού μας συστήματος και πολλές φορές προαναγγέλλει ή και πιστοποιεί ένα πρόβλημα υγείας που υπάρχει ή θα δημιουρ

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Αν δείτε ότι λυπηθήκατε για την απουσία κάποιου προσώπου, σημαίνει ότι η μεταμέλεια για κάποια βιαστική ενέργεια θα είναι το μέσον για την εξασφάλιση μακρόχρονης φιλίας.

  • Ανάλογα την ποιότητα της καρέκλας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εξηγείται και το όνειρο που είδατε.

  • Αν στο όνειρο σας αποκτήσατε καινούργια, όμορφα έπιπλα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν.

1 Σχόλια

#1 -

Γεια σας είμαι 17.5 χρονών και είδα οτι καθόμουνα στον καναπέ και μετα ήρθε ένα κορίτσι (που μου αρέσει) να πέφτει πάνω μου, να με αγκαλιάζει και με φιλάει αρχικά στο στόμα και έπειτα στο σαγόνι και μείναμε έτσι ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι (καθώ με φίλαγε) εώς ότου ξύπνησα. Τι σημαίνει αυτό (*Νομίζω ότι στην αρχή ήρθε πάνω μου για να μην την δει κάποιος/α ή επειδη την εψαχνε κάποιος/α και ήθελε να κρυφτεί, άλλα δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε αυτό)