Ονειροκρίτης καρέκλα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης καρέκλα
Ονειροκρίτης καρέκλα


Ανάλογα την ποιότητα της καρέκλας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται εξηγείται και το όνειρο που είδατε.

Αν η καρέκλα είναι γερή και ωραία εμφανισιακά και καλής ποιότητας, τότε μπορείτε να χαίρεστε και να ελπίζετε.

Πολλές κατακτήσεις σας περιμένουν σε όλους τους τομείς.

Αν η καρέκλα όμως είναι παλιά, ετοιμόρροπη ή σπασμένη προετοιμαστείτε για δύσκολους καιρούς με πολλές αποδοκιμασίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

  • Το φαγητό είναι πηγή ζωής και ευχαρίστησης στην πραγματική μας ζωή και η ερμηνεία του στον ονειρικό κόσμο δεν διαφέρει και πάρα πολύ.

  • Αν στο όνειρο σας αποκτήσατε καινούργια, όμορφα έπιπλα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας τραπεζομάντιλο όμορφο και κολλαριστό, να περιμένετε χαρές και πανηγύρια.

2 Σχόλια

#1 -

Εγω ειδα οτι ημουν μεσημέρι σε ενα κηπο γεματο λουλούδια διαφορα και χρωματιστά να κάθεται ενας αντρας σε μια κοκκινη καρέκλα και να με κραταει απο το μπράτσο μου και να μη μ αφήνει να φυγω. Εξω απο την μαυρη καγκελωτη πορτα ηταν ενας σκύλος που μ κοιταζε και μ γαβγιζε μονο. Αλλα δε μ αφηναν να φυγω

#2 -

Εγω ειδα μια καλη εκρου υφασματινη καρεκλα με ξυλινα ποδια με ενα σαλι επανω της , μονη της σε ενα χωραφι. Μαλιστα το σχολιασα λεγοντας ´´ η καρεκλα ειναι αποψη εκει; "Τι σημαινει;