Ονειροκρίτης καρχαρίας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης καρχαρίας
Ονειροκρίτης καρχαρίας


Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.
Έτσι ακριβώς είναι και οι εχθροί σας που παραμονεύουν και περιμένουν τη λάθος κίνησή σας για να επιτεθούν. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις μας και με προσεκτικά βήματα!

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

  • Συμβολίζει κάτι το υποχθόνιο και το ύπουλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

1 Σχόλια

#1 -

Θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει το ονειρο μου..ειδα οτι ημουν σε βαρκα και ξαφνικα ειδα εναν τεραστειο μαυρο καρχαρια.βγηκαμε εξω και εγω ξαναμπηκα για να σωσω καποιον που δν θυμαμαι και παλευα με τον καρχαρια ο οποιος με δαγκωσε στο χερι εβγαζα αιμα αλλα δεν ποναγα.βγηκα εξω και μετα ειδαμε ολοκληρη οικογενεια απο κατχαριες..και μαλιστα τους εβλεπα πεντακαθαρα.
Απλα να πω οτι σπανια βλεπω ονειρα και γενικα σπανια θυμαμαι ονειρα..