Ονειροκρίτης κατάδικος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κατάδικος
Ονειροκρίτης κατάδικος


Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι κατάδικος, τότε βεβαιωθείτε κατά πόσο είναι ειλικρινές απέναντι σας. Πιθανόν να μάθετε νέα για το πρόσωπο αυτό που θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα.

Ο κατάδικος στο όνειρο είναι αντανάκλαση κακής ψυχολογίας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς και να μην μολύνετε το μυαλό σας με αρνητικές σκέψεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

  • Αν δείτε δικηγόρο στον ύπνο σας σας προειδοποιεί ότι έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας ζηλεύουν και θέλουν το κακό σας, κοινώς εχθρούς.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Η ερμηνεία αυτή αφορά κλουβιά πουλιών καθότι κλουβιά άλλα είναι άνευ σημασίας όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας.