Ονειροκρίτης κατουρώ - κατούρημα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κατουρώ - κατούρημα
Ονειροκρίτης κατουρώ - κατούρημα


Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

Αν δείτε ότι κατουριέστε πάνω σας, σημαίνει πως θα χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.

Αν δείτε να σας κατουράνε τότε πάλι θα αποκτήσετε χρήματα αλλά με δόλιους τρόπους.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όταν βλέπεις ένα θησαυρό στο όνειρό σου, μπορεί να συμβολίζει την αναζήτηση για κάτι πολύτιμο στη ζωή σου.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι χτυπάτε κάποιον χρησιμοποιώντας με τις γροθιές σας, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πιο δυνατός και πιο δυναμικός από ότι νομίζατε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθ

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

2 Σχόλια

#1 -

Καλησπερα ειδα στον υπνο μ τη μανα μ να ειναι. Στη τουαλετα και να μη μπορει να κατουρισει.

#2 -

Καλησπέρα!! Είδε ο αντρας μου ότι ειταν στο μαγαζί του ένας πελάτης και είχε ένα σκυλο ο αντρας μου το χάιδεψε στο σαγόνι μετά έφυγε με τον πελάτη του και μπήκαν στο αυτοκίνητο μαζί με το σκύλο το αυτοκίνητο ήταν του πελάτη και οδήγησε ο αντρας μου και ο σκύλος πίσω και έκανε ουρά αλλά πολλα ουρά.. Μήπως ξέρετε τι έννοια έχει αυτό το όνειρο..