Ονειροκρίτης κηλίδα - λεκές

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κηλίδα - λεκές


Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.
Η μόνη περίπτωση όπου η παραπάνω ερμηνεία είναι αντίθετη είναι όταν στο όνειρο σας καταφέρετε να αφαιρέσετε η να απομακρύνετε λεκέδες - κηλίδες από το σώμα ή τα ρούχα σας.
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι υπάρχει μια κηλίδα πάνω σας ή σε οποιοδήποτε μέρος στον ονειρικό σας χώρο, ανεξάρτητα από τι είναι η κηλίδα αυτή (πχ. Αίμα, πετρέλαιο άλλος λεκές), το όνειρό σας προμηνύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθετε αντιμέτωπος με δυσκολίες που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρετε εις πέρας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
    Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

  • Αν στον ύπνο σας πονάτε και οι πόνοι προέρχονται από την καρδιά ή ονειρευτείτε ότι είστε καρδιοπαθής, τότε θα περάσετε περίοδο αναστάτωσης και προβλημάτων.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.

  • Αίθουσα πλούσια και μεγάλη με διάκοσμο εντυπωσιακό, σημαίνει επιτυχίες και κύρος. Αν είσαστε μονάχος/η μέσα σ' αυτήν, σημαίνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.