Ονειροκρίτης κλειδί

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κλειδί
Ονειροκρίτης κλειδί


Το κλειδί όταν εμφανίζετε στα όνειρά μας συμβολίζει το κλειδί της ευτυχίας.

Σε περίπτωση που δούμε ότι χάνουμε τα κλειδιά μας είναι σαν να χάνουμε και την τύχη μας.

Αν όμως το όνειρό μας εστιάζει σε κλειδιά ή απλά δούμε κλειδιά, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες χαρές και επιτυχίες σε ότι μας ενδιαφέρει.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο ήχος του κουδουνιού της πόρτας, ερμηνεύεται συνήθως ως προμήνυμα για τσακωμούς και μπελάδες.

    Ίσως δεχτείτε επισκέψεις που θα σας ανακατέψουν σε ιστορίες άσχημες και σε συκοφαντίες.

  • Η κληρονομιά από άτομο που αγαπάμε είτε αυτό είναι εν ζωή είτε νεκρό, αποτελεί ένα σημάδι τύχης και ένας τρόπος να δείτε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται και είναι μαζί σας.

  • Χωρίς περιστροφές το καρότο είναι απλώς ένα πολύ καλό σημάδι.

    θεωρείται κατά τον ονειροκρίτη ότι συμβολίζει την τύχη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας αρχιερέας ή οποιοσδήποτε άλλος υψηλόβαθμος κληρικός, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

2 Σχόλια

#1 -

Είδα στο όνειρο μου ότι βρισκόμουν σε μια τουαλέτα και μου έπεσαν τα κλειδιά μου μέσα στη λεκάνη και εγώ έβαλα το χέρι μου και τα έβγαλα και τα έβαλα σε ένα λεκανάκι με χλωρίνη για να τα απολυμάνω. Το όνειρο εστιαζόταν στα κλειδιά τα έβλεπα πολύ έντονα! Τι σημαίνει?

#2 -

ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ 2 ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ Α ΠΗΡΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ