Ονειροκρίτης κλωτσιά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κλωτσιά


Γενικά οι τσακωμοί και οι καυγάδες, ιδίως όταν αυτές οδηγούν σε φυσική βία, είναι δυσοίωνα όνειρα.
Αυτό γιατί είτε προμηνύουν περιπέτειες, είτε μας δείχνουν ότι υπάρχουν άλυτα προβλήματα τα οποία έχουμε καταπιέσει στο υποσυνείδητο αντί να τα λύσουμε με αποτέλεσμα να μας βασανίζουν στα όνειρα μας.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ένας άνθρωπος ή κάποιο ζώο σας κλωτσάει, τότε θα πρέπει σύντομα να περιμένετε εντάσεις και διαμάχες στον στενό οικογενειακό σας κύκλο.
Στην περίπτωση που εσείς κλοτσάτε κάποιον ή κάτι, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα μιας και αυτό προμηνύει λάθος κινήσεις που θα κάνετε σύντομα και μπορεί να σας οδηγήσουν σε περιπέτειες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Η καρφίτσα στον ύπνο μας υποδηλώνει αναστάτωση.

    Αν δείτε πολλές καρφίτσες σκορπισμένες σας περιμένουν οικογενειακές ή επαγγελματικές διαταραχές.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.