Ονειροκρίτης κομήτης - διάττοντας αστέρας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κομήτης - διάττοντας αστέρας


Αν δείτε στον ύπνο σας κομήτη να σχίζει το στερέωμα, θα σας συμβούν γεγονότα συνταρακτικά που μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστα ή και εξαιρετικά δυσάρεστα.
Η παρουσία κομητών στο στερέωμα αλλά και στα όνειρα θεωρείται προφητική από αρχαιοτάτων χρόνων και συμβολίζει το τέλος μιας εποχής - κατάστασης.
Ταυτόχρονα όμως είναι και προάγγελος της νέας εποχής - κατάστασης που έρχεται στο μέλλον και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και φρέσκες καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Η ερμηνεία των ονείρων και η αστρολογία είναι στενά συνδεδεμένες από αρχαιοτάτων χρόνων.

    Αν δείτε αστέρια σε καθαρό ουρανό, σημαίνουν μέλλον εξασφαλισμένο.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμο ξάστερος ουρανός, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστα πράγματα καθώς το όνειρο σας αποτελεί ένα καλό σημάδι.