Ονειροκρίτης κούκλα - παιχνίδι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κούκλα - παιχνίδι
Ονειροκρίτης κούκλα - παιχνίδι


Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε με μια κούκλα, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τις ευθύνες και τα προβλήματά σας, επιδιώκοντας έναν κόσμο από ανυποχώρητη αθωότητα και απλότητα.
Επίσης το παιχνίδι με μια κούκλα, αυτό μπορεί να συμβολίζει την επιστροφή σε παιδικές εποχές και αθωότητα, ή την ανάγκη σας να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Αντίθετα, αν η κούκλα σας τρομάζει ή σας προκαλεί αίσθημα απειλής, μπορεί να υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζετε κάποιον φόβο ή ανησυχία στη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε ότι παρακολουθείτε μια κούκλα να κινείται μόνη της, αυτό μπορεί να συμβολίζει μια αίσθηση απομόνωσης ή μοναξιάς, ή μια αίσθηση ότι οι άλλοι έχουν τον έλεγχο στη ζωή σας.

Επίσης, αν ονειρευτείτε ότι καταστρέφετε μια κούκλα, αυτό μπορεί να συμβολίζει την απώλεια της αθωότητας και της παιδικής σας ανυποταξίας, καθώς και την απώλεια της αθωότητας και της παιδικής αθωότητας στη ζωή σας.

Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι μια κούκλα σας μιλάει, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με κάποιον ή να ακουστείτε, ή την αίσθηση ότι κάποιος σας ελέγχει.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Το να ονειρευτείτε το γιο σας, αν έχετε, πως είναι όμορφος και αφοσιωμένος στο καθήκον, σημαίνει ότι θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ο ίδιος θα ανεβεί σε υψηλά αξιώματα.

  • Η εμφάνιση του λάστιχου στα όνειρά μας δηλώνει την έλλειψη σταθερότητας που μας διακρίνει εκείνη την περίοδο.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.