Ονειροκρίτης κουμπάρα - κουμπάρος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κουμπάρα - κουμπάρος
Ονειροκρίτης κουμπάρα - κουμπάρος


Ο κουμπάρος συμβολίζει διπλωματία και καλές κοινωνικές σχέσεις.

Εάν δείτε ότι είστε κουμπάρα ή κουμπάρος σημαίνει ότι λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα σας και των σχέσεων που έχετε αναπτύξει, θα πετύχετε κάτι που περιμένατε πολύ καιρό κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Εάν πάλι δείτε και το ζευγάρι που παντρεύεται και κυρίως τη νύφη με το νυφικό, σημαίνει ότι θα περάσει στενοχώρια και εσείς θα της σταθείτε.

Τέλος, εάν δείτε ότι μιλάτε με κουμπάρο ή κουμπάρα σας, να περιμένετε άσχημα νέα τα οποία θα αφορούν κακόβουλα σχόλια για εσάς από άτομα που θεωρούσατε της εμπιστοσύνης σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

2 Σχόλια

#1 -

Δεν ξέρω αν είναι για γέλια, αλλά είδα τις προάλλες σ' ένα από τα πιο περίεργα όνειρα που θυμάμαι την κουμπάρα μου, με την οποία έχουμε άψογες σχέσεις, να κάθεται απέναντί μου και να συζητάμε-δεν θυμάμαι τί. Κάποια στιγμή, έβαλε το χέρι της μέσα στην μίνι φούστα της, μου χαμογέλασε και έσπρωξε το εσώρουχό της προς το πλάι, δείχνοντάς μου το αιδοίο της, το οποίο και είδα καθαρά. Αισθάνθηκα μεν έκπληξη μέσα στο όνειρό, αλλά δεν ένιωσα ενοχλημένος, μάλλον κολακευμένος θα έλεγα. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Εκτός και αν υπάρχει έστω και υποσυνείδητα κάποια ερωτική έλξη, οπότε το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας, τότε θα μάθεις δυσάρεστα νέα για ανθρώπους που θεωρούσες φιλικά προσκείμενους.