Ονειροκρίτης κουνέλι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κουνέλι
Ονειροκρίτης κουνέλι


Το κουνέλι συμβολίζει γαλήνη και ηρεμία.

Εάν δείτε ότι περιστοιχίζεστε από πολλά κουνέλια ή δείτε απλά πολλά κουνέλια σε ένα χώρο, τότε θα βρεθείτε σε μία περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας.

Εάν δείτε ότι κυνηγάτε κουνέλι ή κουνέλια τότε έχετε πολύ ανάγκη για ηρεμία την περίοδο εκείνη και ίσως μία μικρή απόδραση από την καθημερινότητα θα σας έκανε καλό.

Εάν όμως δείτε ότι σκοτώνετε ή σφάζετε ένα κουνέλι, να περιμένετε άσχημα γεγονότα που θα σας βασανίσουν και θα σας απογοητεύσουν.

Εάν δείτε και αίμα στο όνειρο τότε τα άσχημα αυτά γεγονότα θα έρθουν γρήγορα.

Εάν τέλος, δείτε ότι τρώτε το κουνέλι, σημαίνει ότι εσείς οι ίδιοι με τις πράξεις σας θα απομακρύνετε κάτι που επιθυμούσατε καιρό.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ζώα που βόσκουν αμέριμνα, υποδηλώνουν καθαρή συνείδηση και απρόσκοπτο μέλλον.

    Ζώα ταραγμένα και άγρια, προοιωνίζουν αναποδιές που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

  • Κοινώς κοράκι, μαύρο. Είτε στον ύπνο σας το δείτε, είτε στον ξύπνιο σας, το κοράκι πάντα θεωρείτο γρουσούζικο πουλί.

  • Ο λόφος σημαίνει αλλαγή στη ζωή μας.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

  • Αν δείτε σε όνειρο παπαρούνες σε χωράφι, θα έχετε ευχάριστες και απολαυστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.

3 Σχόλια

#1 -

Εχω δει κουνελι και το επιασα πανω μου μετα ηθελε να κατεβει και τσιριζε μετα βρικα αλλα 2 και τσιριζε μονο το ενα.τι σημαινει?

#3 -

Είδα ότι φίλησα έναν άνθρωπο στον υπνο μου στο λαιμο.Τον γνωρισα λεει σε μια ταβερνα που φορουσε μια στολη του αλαντιν αλλα την εβγαλε..Και επειτα τον ειδα σε ενα περιπτερο ,υποτιθεται με τα απο πολλες ωρες και ενω πιο πριν ειχα πει ελαχιστα πραγματα με αυτον,τον φιλησα στο λαιμο και φανηκε να χουμε οικιοτητα.Τι σημαινει αυτο;