Ονειροκρίτης κουρτίνες

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κουρτίνες


Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

Ωστόσο δηλώνει και τον προγραμματισμό και τη μεθοδικότητα που έχετε σαν άνθρωπος ώστε σε πολλές καταστάσεις να λειτουργείτε βάσει σχεδίου με στόχο το συμφέρον σας.

Εάν οι κουρτίνες είναι κλειστές και καλύπτουν τα παράθυρα τότε είστε ένας άνθρωπος που δεν αφήνετε κανένα να σας γνωρίσει πραγματικά, δεν εμπιστεύεστε την καλή θέληση κανενός και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να πατήσετε επί πτωμάτων για την επίτευξη των στόχων σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους.

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Ηθοποιός στον ύπνο σας δεν σημαίνει επ ουδενί κάτι καλό.

    Αν στο όνειρο σας δείτε ότι εσείς είστε ηθοποιός ,τότε θα έχετε οικογενειακές σκοτούρες και προβλήματα .

  • Το να ονειρευτείτε ότι στέκεστε και βλέπετε κάποιον άγνωστο να υφαίνει σε έναν αργαλειό σημαίνει ενόχληση από τους γύρω σας.