Ονειροκρίτης κρέμα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κρέμα
Ονειροκρίτης κρέμα


Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

Εάν η κρέμα που τρώτε σας δημιουργεί άσχημο συναίσθημα και γενικά είναι άνοστη, να προφυλάσσεστε από άτομα που δεν τρέφουν θετικά συναισθήματα για εσάς γιατί μπορεί να σας παγιδεύσουν σε καταστάσεις άσχημες χωρίς να το καταλάβετε.

Εάν δείτε κρέμα σώματος ή προσώπου τότε βρίσκεστε σε μία κατάσταση που προσπαθείτε να καλύψετε «ατέλειες» του χαρακτήρα σας.

Εάν συγκεκριμένα αλείφεστε με την κρέμα τότε νιώθετε απογοήτευση ή προσπαθείτε να κρύψετε πράξεις σας για τις οποίες νιώθετε άσχημα ή δε σας ικανοποιούν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε έντονη φαγούρα στα χέρια ή στο πρόσωπο, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη.

  • Ένα μεγάλο, ποθητό στόμα, με ωραία χείλη, συμβολίζει επιτυχίες και εξασφαλισμένο μέλλον.

    Το μικρό και σουφρωμένο στόμα, δείχνει άνθρωπο υποκριτή και υστερόβουλο.