Ονειροκρίτης κρέμα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κρέμα
Ονειροκρίτης κρέμα


Η κρέμα - γλυκό συμβολίζει στενοχώρια όπως και όλα τα γλυκά.

Εάν δείτε ότι τρώτε την κρέμα, να περιμένετε πιθανή στενοχώρια η οποία όμως θα είναι παροδική με θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.

Εάν η κρέμα που τρώτε σας δημιουργεί άσχημο συναίσθημα και γενικά είναι άνοστη, να προφυλάσσεστε από άτομα που δεν τρέφουν θετικά συναισθήματα για εσάς γιατί μπορεί να σας παγιδεύσουν σε καταστάσεις άσχημες χωρίς να το καταλάβετε.

Εάν δείτε κρέμα σώματος ή προσώπου τότε βρίσκεστε σε μία κατάσταση που προσπαθείτε να καλύψετε «ατέλειες» του χαρακτήρα σας.

Εάν συγκεκριμένα αλείφεστε με την κρέμα τότε νιώθετε απογοήτευση ή προσπαθείτε να κρύψετε πράξεις σας για τις οποίες νιώθετε άσχημα ή δε σας ικανοποιούν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι προσφέρετε γλυκά, σημαίνει πως είστε όλο λόγια και ελάχιστες πράξεις σε φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται την βοήθεια σας.

  • Αν δείτε αλοιφή στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε φιλίες που θα σας φανούν ευεργετικές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας παστά και μάλιστα ότι τρώτε μια πάστα, να περιμένετε δυσκολίες, εμπόδια και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο,τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.