Ονειροκρίτης κρεμμύδια

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κρεμμύδια
Ονειροκρίτης κρεμμύδια


Τα κρεμμύδια, παραδοσιακά, είναι συνυφασμένα με τα δάκρυα.

Αντίστοιχα ερμηνεύονται και στα όνειρα.

Υποδηλώνουν, συνήθως, θλίψη και κατήφεια.

Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι καθαρίζετε ή καθαρίζουν άλλοι κρεμμύδια προκαλώντας σας δάκρυα, από στιγμιαία απώλεια της ψυχραιμίας και του αυτοελέγχου σας, θα διαπράξετε κάποιο αδίκημα για το οποίο αργότερα θα σας τύπτει η συνείδηση σας.

Αν καλλιεργείτε κρεμμύδια, τότε έναντι κόπων που καταβάλατε και θυσιών στις οποίες υποβληθήκατε, θα εισπράξετε περιφρόνηση. Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν κρεμμύδια, θα γίνετε πρόξενος ή θα πληροφορηθείτε γεγονότα δυσάρεστα.

Τέλος, αν δείτε ότι τρώτε κρεμμύδια, σημαίνει πως η υγεία σας είναι εξαιρετική και δύσκολα θα απειλήσει στο μέλλον.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η αίσθηση και το κλίμα αυτού του ονείρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας.

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.