Ονειροκρίτης κρίνος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κρίνος
Ονειροκρίτης κρίνος


Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

Αν είστε γυναίκα, λοιπόν, και δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε κρίνο, να είστε βέβαιη πως εκδηλώνετε με τον τρόπο αυτό την ενδόμυχη και σφοδρή επιθυμία σας για αποκατάσταση (αν είστε ανύπαντρη) ή για ερωτικές περιπέτειες (αν είστε παντρεμένη).

Αν είστε άντρας και δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν κρίνο, να περιμένετε εμπλοκές σας σε θυελλώδεις ερωτικές ιστορίες και σκάνδαλα που θα εκθέσουν, τόσο εσάς, όσο και τις ερωτικές σας συντρόφους.

Τέλος, κρίνοι μαραμένοι και μίζεροι, προειδοποιούν για επιθυμίες που ποτέ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακ

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας.

  • Τα όνειρα στα οποία εμφανίζετε μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά την πρόσφατη σύναψη μιας νέας σχέσης ή μετά από χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθ

1 Σχόλια