Ονειροκρίτης κυδώνι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κυδώνι
Ονειροκρίτης κυδώνι


Τα κυδώνια είναι τα φρούτα που περισσότερο ίσως απ' όλα τα άλλα συμβολίζουν και υποδηλώνουν τον ερωτισμό.

Οι σύγχρονοι ερμηνευτές των ονείρων έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κυδώνια στα όνειρα των αντρών υποκαθιστούν τους γυναικείους μαστούς, ενώ στα όνειρα των γυναικών τα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Κατά συνέπεια, όταν βλέπουμε στα όνειρα μας τα φρούτα αυτά, σημαίνει ότι διακατεχόμαστε από έντονες σεξουαλικές ορμές και ακατάσχετες ερωτικές επιθυμίες που ψάχνουν να βρουν διέξοδο και ικανοποίηση κατά τρόπο βασανιστικό και αρρωστημένο, καταργώντας κάθε άλλο ενδιαφέρον μας στη ζωή.

Είτε λοιπόν δείτε ότι απλώς βλέπετε, είτε ότι τα τρώτε, είτε ότι τα αγοράζετε, είτε ότι τα πουλάτε, τα κυδώνια είναι οράματα ασελγειών και φαντασιώσεις οργίων, που σας κυνηγούν, όπου κι αν είστε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά.