Ονειροκρίτης κυψέλη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κυψέλη


Κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου αυτού αποτελεί η γνωστή και παροιμιώδης εργατικότητα και παραγωγικότητα της μέλισσας.
Αν δείτε λοιπόν στο όνειρο σας κυψέλη, με χιλιάδες μέλισσες να πετάνε και να βουίζουν γύρω της ασταμάτητα, σύντομα θα απολαύσετε πλούσια ανταμοιβή των κόπων σας και των προσπαθειών σας και αδιατάρακτη, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.
Αν η κυψέλη είναι άδεια και εγκαταλειμένη, θα γνωρίσετε απογοητεύσεις και θα πέσετε σε αδράνεια και παθολογική απάθεια που θα σας καταστήσουν, για ένα μεγάλο διάστημα, ανίκανους για κάθε δημιουργική σκέψη και ενέργεια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.