Ονειροκρίτης λαμπάδα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λαμπάδα
Ονειροκρίτης λαμπάδα


Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Στην περίπτωση που το όνειρο αυτό συμπέσει με αρρώστια δική σας ή κάποιου κοντινού σας ατόμου, τότε η αναμμένη πάντα λαμπάδα συμβολίζει ανάρρωση.

Εάν προσφέρετε ή σας προσφέρουν αναμμένη λαμπάδα τότε θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε ή και να συνάψετε ερωτικές σχέσεις με δική σας πρωτοβουλία ή όχι.

Εάν όμως η λαμπάδα εκπέμπει καθόλου ή ελάχιστο και αδύναμο φως, τότε αποτελεί οιωνό για απογοητεύσεις και δυσάρεστα συναισθήματα από επερχόμενες αποτυχίες.

Εάν αντίστοιχα προσφέρετε ή σας προσφέρουν σβησμένη λαμπάδα τότε ενδεχομένως να αρνηθείτε ή να σας αρνηθούν τη σύναψη ερωτικής σχέσης.

Στην περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε μία σχέση, η λαμπάδα συμβολίζει το τέλος της είτε από εσάς είτε από τον/την σύντροφό σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

  • Το φανάρι στα όνειρα, προτρέπει σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση περίπλοκων καταστάσεων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώρ