Ονειροκρίτης λάμπω - λάμψη

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λάμπω - λάμψη
Ονειροκρίτης λάμπω - λάμψη


Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Εάν όμως η λάμψη είναι απειλητική, τρεμάμενη και εσείς νιώθετε φόβο στη θέαση της θεωρώντας ότι θα σας κάψει, συμβολίζει :

α)κίνδυνο στη υγεία τη δική σας είτε κάποιου κοντινού σας ατόμου
β) το άκουσμα δυσάρεστου γεγονότος.

Τα λαμπερά αντικείμενα στο όνειρό μας συμβολίζουν την επιφανειακότητα των σχέσεων, κάτι το ψεύτικο. Αφορά σχέσεις φιλικές κυρίως και το όνειρο αυτό σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ύπαρξη ατόμων στη ζωή σας οι οποίοι παρουσιάζονται ως φίλοι σας αλλά στην ουσία επιθυμούν το κακό σας.

Εάν η λάμψη προέρχεται από εσάς τους ίδιους χωρίς αυτή λάμψη να φεύγει από εσάς τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος ο οποίος δημιουργεί θετικά συναισθήματα στους γύρω του και αναγνωριστεί αυτό.

Εάν όμως η λάμψη σας διαπερνά και φεύγει τότε θα αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κ

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Το φανάρι στα όνειρα, προτρέπει σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση περίπλοκων καταστάσεων.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

  • Οι λάμπες στα όνειρα έχουν διττή σημασία.

1 Σχόλια

#1 -

καλημέρα ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με τη σχέση μου καπου εξω και καθόμασταν σε ενα παγκάκι και ξαφνικά βλέπω μια λάμψη να βγένει κάτω απο το παγκάκι κυτάω να δώ τι ειναι και βλέπω τρείς ρίζες λουλουδια ενα λευκό ενα γαλάζιο και ενα μοβ και τα τρεία ελαμπαν πολύ εντονα. Εσθανθικα πολυ ομορφα να τα κιτάω και αν και πίγα για μια στιγμη να κόψω το ενα (το μπλέ) ειχα ξαφνικα μια εσθιση οτι αν το εκοβα θα εχανε την ομορφία του και απλως αρκέστικα να ο βγάλω μια φοτογραφία με το κινητο καθως προσπαθουσα να το βγάλω φοτογρσφία ειδα μια περίεργη λάμψη να ερχετε απο πίσω μου γιρνάω και βλέπω ενα περίεργο φως να βγένει απο το φεγκάρι σαν ενα εντονο αστέρι που επεφτε αλά αυτο αντι να πέσι εκανε σχέδια στον ουρανό εμεις μιναμε ορθιοι να χαζευουμε το θέαμα οταν δυο τυποι περνάνε απο δίπλά μας κανοντας τους πλανόδιους αλλα σε κάπια φάση ειχα την εσθιση οτι ο ενας απο αυτους πιρε τη τσαντα μου τον φονάζω αλλα μετα βλέπω οτι η δική μου ηταν στη θέση της και ξαφνικά ο φίλος μου φονάζει βρίζονας τον και τρέχοντας πρως το μέρος του ζητόντας πίσω τη τσάντα (με τα χαρτια και την ταυτοτητα του) τον προλαβένει αυτον που ειχε τη τσαντα αλλα αυτός τον χτιπάει και πέφρει ο φίλος μου 1 μέτρο πιο πέρα ανεσθιτος εγω τρόμαξα και πηγα να τρέξω κοντά του αλλα προτου φτάσω κοντά του ξυπνάω τι συμένει αυτο?