Ονειροκρίτης λαπάς

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λαπάς


Ο λαπάς ακόμα και στα όνειρά μας σχετίζεται με την αρρώστεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πάντα για κακό. Εάν δείτε στο όνειρό σας απλά ένα πιάτο λαπά ή λαπά σκέτο τότε σύντομα θα νιώσετε μικρές ενοχλήσεις σε κάποιο σημείο του σώματός σας, θα περάσετε κάποια ίωση, κρύωμα και γενικά κάτι που δεν θα επηρεάσει σοβαρά την υγεία σας.
Εάν δείτε ότι φτιάχνετε λαπά σημαίνει ότι αναλάβετε τη φροντίδα κάπου κοντινού σας ατόμου που είναι ήδη άρρωστος ή θα αρρωστήσει.
Στην περίπτωση που τρώτε εσείς οι ίδιοι τον λαπά σημαίνει ότι θα υποστείτε μία πιο βαριά αρρώστια από το κρυολόγημα ίσως και αρκετά πιο σοβαρή η οποία όμως θα περάσει καθώς ο λαπάς συμβολίζει μία προσπάθεια και ένα μέσο αντιμετώπισης της αρρώστιας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν ονειρευτείτε κάποιον να έχει προσβληθεί από γάγγραινα, προμηνύεται ο θάνατος ενός γονιού ή κοντινού συγγενή.

  • Το να δούμε στον ύπνο μας κάποιον από την φυλή των γύφτων, αρσενικού ή θηλυκού γένους σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι.

    Η συγκεκριμένη φυλή είχε πάντα ανάμειξη με μυστικά και μάγια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σ

  • Το πρήξιμο - φούσκωμα στα όνειρα έχει ανέκαθεν μια πολύ περίεργη ερμηνεία και θεωρείται καλός οιωνός.

  • Ο πόνος στα όνειρα σύμφωνα με τον παραδοσιακό ονειροκρίτη είναι ένα από τα κλασικά όνειρα με αντίστροφη ερμηνεία!