Ονειροκρίτης λαρδί

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λαρδί


Το λαρδί στα όνειρά μας συμβολίζει γενικά ευχάριστα γεγονότα και συναισθήματα, ευμάρεια και καλή κατάσταση υγείας.
Συγκεκριμένα, εάν δείτε να τρώτε λαρδί σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο με καλά σωματική αλλά και ψυχική κατάσταση καθώς σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα θα σας χαροποιήσουν και θα σας ηρεμήσουν από παλαιότερα άγχη.
Αντίστοιχα εάν δείτε μεγάλες ποσότητες λαρδιού αποθηκευμένες τότε οι κόποι σας στο επαγγελματικό τομέα θα έχουν αποτέλεσμα ευχάριστο και κερδοφόρο. Εάν πάλι είστε σε περίοδο που θέλετε να τολμήσετε ένα επαγγελματικό άνοιγμα, το όνειρο αυτό αποτελεί το καλύτερο οιωνό για να το τολμήσετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η αίσθηση και το κλίμα αυτού του ονείρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

  • Τα παντζάρια στα όνειρα αποτελούν πολύ καλό οιωνό κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.