Ονειροκρίτης λάρυγγας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λάρυγγας
Ονειροκρίτης λάρυγγας


Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

Εάν στο όνειρο νιώσουμε ενόχληση στο λάρυγγα και τη φωνή μας να βγαίνει βραχνή τότε θα αντιμετωπίσουμε ένα εμπόδιο και η βοήθεια που περιμένουμε δεν θα έρθει γρήγορα ή και καθόλου. Αυτό θα συμβεί γιατί κάποιοι άνθρωποι στο κοντινό μας περιβάλλον επιθυμούν να μας βλάψουν και μας συκοφαντούν.

Εάν στο όνειρο μας κόβουν ή δούμε κομμένο το λαρύγγι μας ή και κάποιου δικού μας ατόμου τότε σύντομα θα γίνει κάτι που θα ταράξει εμάς ή το κοντινό μας άτομο.

Εάν στο όνειρο επιθυμούμε εμείς να κόψουμε το λαρύγγι κάποιου άλλου, το άτομο αυτό θα προσπαθήσει να μας βλάψει και να μας συκοφαντήσει.

Εάν τελικά κόβουμε το λαρύγγι του άλλου τότε σημαίνει πώς θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα μας δημιουργήσει αυτό το άτομο ή κάποιο άλλο σε κοντινό μας περιβάλλον.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιον να έχει προσβληθεί από γάγγραινα, προμηνύεται ο θάνατος ενός γονιού ή κοντινού συγγενή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σ

  • Ο βραχίονας ή ένα άκρο του σώματος αποκολλημένο, είναι ένα όνειρο με δυσοίωνη σημασία. Προσέχετε, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα δόλου ή απάτης.