Ονειροκρίτης λεωφορείο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λεωφορείο
Ονειροκρίτης λεωφορείο


Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

Αν δείτε σε όνειρο λεωφορείο να περνάει και να μην σταματάει, ενώ είχατε την πρόθεση να επιβιβαστείτε, έχετε πιθανόν αποκοπεί κοινωνικά λόγω απογοήτευσης.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι οδηγείτε ένα οποιοδήποτε όχημα, να περιμένετε κάποιες πρόσκαιρες επιτυχίες και θριάμβους.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Ο Άτλας, όπως και ο χάρτης, είναι συνυφασμένος με επικείμενα ταξίδια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε.

  • Το μονοπάτι συμβολίζει τις επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε στη ζωή μας.

2 Σχόλια

#1 -

Είδα στον ύπνο μου ότι ταξιδευα σε δρόμο παραλιακό και μετά βρέθηκα σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχω απόφοιτοι να παίζω ένα παιχνίδι στόχων με τόξο και ήρθε μία ξανθιά γυναίκα ή οποία άρχισε να με φιλάει και βρεθηκαμε σε ένα δωμάτιο εγώ προσπάθησα να την αποφυγω μέχρι που ήρθε ένας άντρας. Μας ενημέρωσε ότι υπάρχει ένας μαθητής με εκρηκτικά μέσα στο κτίριο. Αμέσως πήρα την γυναίκα και τρεξαμε σε ένα σπίτι για να κρυφτουμε. Άκουσα μία μεγάλη έκρηξη και να σπάνε παντού τζάμια και αμέσως ακολούθησαν άλλες δύο. Την γυναίκα την κρατούσα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύω το κεφάλι της. Από το κτίριο έφυγε όλος ο πρώτος όροφος και την πήρα μπήκαμε μέσα να πάρω τα πράγματα μου που ήταν στον πρώτο όροφο. Μέσα παντού σκοτεινά γεμάτο σκόνη άνθρωποι να προσπαθούν να αποκαταστήσουν το ρεύμα. Πριν τις εκρήξεις είδα να τρέχει πολύς κόσμος να τρέχει για να σωθεί. Πήρα την τσάντα μου σε πράσινο φωσφορίζον χρώμα έχω τέτοια τσάντα πλάτης. Και κατάφερα μα βγω ξανά έξω. Κάποια ερμηνεία;

#2 -

εγώ έβλεπα στον ύπνο μου πως ήθελα να μπω στο λεωφορείο αλλά ήταν ασφυκτικά γεμάτο και περίμενα για το επόμενο. Εκείνη την ημέρα περίμενα κάποια αποτελέσματα αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που ήθελα. Αυτο σημαίνει πως βγουν επόμενη φορά;