Ονειροκρίτης λεωφόρος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λεωφόρος


Η λεωφόρος στα όνειρα συμβολίζουν το δρόμο της ζωής μας.
Εάν λοιπόν δείτε μία λεωφόρο μεγάλη, άνετη και επιβλητική σημαίνει πως στη ζωή σας θα πετύχετε στόχους και θα εξασφαλίσετε μια ζωή για σας άνετη.
Εάν όμως δείτε μία λεωφόρο γεμάτη κόσμο ή και αυτοκίνητα κι εσείς να νιώθετε ότι ασφυκτιάτε, τότε στη ζωή θα συναντήσετε πολλά εμπόδια για την επίτευξη των στόχων σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι οδηγείτε ένα οποιοδήποτε όχημα, να περιμένετε κάποιες πρόσκαιρες επιτυχίες και θριάμβους.

  • Δάφνη, το κλαδί που στέφουν τους νικητές.

    Όπως και να το δείτε το φυτό αυτό στον ύπνο σας μόνο δόξα και επιτυχίες μπορεί να σημαίνει.

  • Το κράνος συμβολίζει προσπάθεια προφύλαξης από καταστάσεις που μας φοβίζουν και μας απειλούν.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

1 Σχόλια

#1 -

Γεία σας, ευχαριστω για το χρόνο σας εκ των προτέρον. Είδα οτι περπατούσα σε μια λεωφόρο και είχα χαθεί και έψαχνα κάποια στάση λεωφορείου ...Είχε ένα φανάρι εκεί και ρώταγα όποιον σταμάταγε και το επόμενο δευτερόπτερο κάτι πάθαινε γιατί προσπάθησε να με βοηθίσει. Πχ. μια κοπέλα (την οποία ξέρω-δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό) έπεσε από την μηχανή που ήταν συνεπηβάτης και την πάτησαν τα αυτοκίνητα και μετά νομίζω ξύπνησα...