Ονειροκρίτης λέπια (ψάρια)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λέπια (ψάρια)
Ονειροκρίτης λέπια (ψάρια)


Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

Αν δείτε σε όνειρο λέπια ψαριού, θα σας έρθουν ξαφνικές χαρές και ανέλπιστα κέρδη.Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

Αν καθαρίζετε εσείς τα ψάρια και είδατε λέπια, οι κόποι σας θα έχουν αποτέλεσμα. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε γλάρους και άλλα θαλασσοπούλια να πετούν στον ουρανό, θα σας συμβούν γεγονότα ευχάριστα.

  • Η ζωντανή σαρδέλα, στα όνειρα, προαναγγέλλει ευχάριστα νέα.
    Αν δείτε ότι αγοράζετε ή ψαρεύετε σαρδέλες, να περιμένετε κάποιες στενοχώριες.

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

1 Σχόλια

#1 -

Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα δυο σακουλες γεματες νερο και κλειστες με ψαρια ζωντανα! Στην μια υπήρχε ενα μεγάλο ψαρι και στην αλλη ενα μεγαλο κι ενα χρυσόψαρο. Αυτα τα ψαρια εγω επρεπε να τα μεταφερω σε δυο συρταρια με νερο ομως! το πρωτο το μετεφερα και παρεμεινε ζωντανο στο νερο! τα αλλα δυο ομως αργησα να τα μεταφερω , η σακουλα ξαφνικα δεν ειχε νερο και οταν τα εβαλα στο νερο ειχαν ηδη πεθανει! Εκεινη τη στιγμη πεταχτηκα απο τον υπνο μου!