Ονειροκρίτης λέπια (ψάρια)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λέπια (ψάρια)


Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.
Αν δείτε σε όνειρο λέπια ψαριού, θα σας έρθουν ξαφνικές χαρές και ανέλπιστα κέρδη.
Αν καθαρίζετε εσείς τα ψάρια και είδατε λέπια, οι κόποι σας θα έχουν αποτέλεσμα.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι στέκεστε αρκετή ώρα στο βυθό της θάλασσας, τότε θα σας βρει βαριά αρρώστια θέλει προσοχή, να κάνετε εξετάσεις το συντομότερο δυνατό για να προλάβετε το πράγμα στην αρχή

  • Το περπάτημα πάνω σε άδεια αμμουδιά προοιωνίζει μια μεγάλη λύπη που θα περάσετε.

    Αν μετράτε κόκκους άμμου σε ειδυλλιακό τοπίο, ήρεμες μέρες θα έρθουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

1 Σχόλια

#1 -

Ειδα στον υπνο μου οτι ειχα δυο σακουλες γεματες νερο και κλειστες με ψαρια ζωντανα! Στην μια υπήρχε ενα μεγάλο ψαρι και στην αλλη ενα μεγαλο κι ενα χρυσόψαρο. Αυτα τα ψαρια εγω επρεπε να τα μεταφερω σε δυο συρταρια με νερο ομως! το πρωτο το μετεφερα και παρεμεινε ζωντανο στο νερο! τα αλλα δυο ομως αργησα να τα μεταφερω , η σακουλα ξαφνικα δεν ειχε νερο και οταν τα εβαλα στο νερο ειχαν ηδη πεθανει! Εκεινη τη στιγμη πεταχτηκα απο τον υπνο μου!