Ονειροκρίτης λιοντάρι - λέων

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λιοντάρι - λέων
Ονειροκρίτης λιοντάρι - λέων


Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

Αν δείτε στον ύπνο σας λοιπόν λιοντάρια στο φυσικό τους περιβάλλον να περιφέρονται μεγαλοπρεπώς ή να κυνηγούν θηράματα, να περιμένετε επιτυχίες και θριάμβους συνηθισμένους.

Αν όμως το θήραμα είστε εσείς ή αν εμφανιστεί το λιοντάρι μπροστά σας ενώ βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας ή σε δρόμο της πόλης όπου μένετε, τότε η αποτυχία σας στον κοινωνικό στίβο θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην φυσική δειλία του χαρακτήρα σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κατσίκα ή πολλές κατσίκες, τότε συμφορές και δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.

  • Ο γρύλος θεωρείται ένα δυσοίωνο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη ανεξαρτήτως του περιεχομένου.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας.

3 Σχόλια

#1 -

Πριν λίγες μέρες είχα ονειρευτεί πως ήμουν στο σχολείο κ με κυνηγούσε ένα λιοντάρι όμως ποτε δεν μ έκανε κακο μέχρι που έφυγε και με χαιρετούσε όταν έφευγε

#2 -

Είδα οτι ήμουν σπίτι της θείας μου και με κυνηγούσε στην αρχή μια αρκούδα και μετα και ενα λιοντάρι αλλά παλευα συνέχεια και δν με νίκησαν. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σας!

#3 -

Γεια σας,
ειχα δει πιο παλια ενα πολυ περιεργο ονειρο. Ημουν λεει σε μια περιοχη αγνωστη με μια αδελφικη μου φιλη και μποουσαμε να μεταμορφωθουμε σε λιονταρια αλλα οχι για κακο και εκει ηταν ενα παιδι που εμαθα αργοτερα οτι αρεσει σε μια φιλη μου με αυτο το παιδι ηταν ολα τοσο ωραια και ρομαντικα (στο ονειρο) τοσο ζωντανοοο και τρυφερο... Σημαινει κατι αυτο;