Ονειροκρίτης ληστής - ληστεία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης ληστής - ληστεία
Ονειροκρίτης ληστής - ληστεία


Η παρουσία ληστών στα όνειρα, δείχνει άνθρωπο αγχώδη και με πολλές εκκρεμότητες στη ζωή του.
Αν δείτε ότι συναντιέστε με ληστή, χωρίς αυτός να σας απειλεί ή να εκδηλώσει πρόθεση να σας ληστέψει, σημαίνει πως πρέπει, επιτέλους, να λάβετε τελικές και οριστικές αποφάσεις που απαιτούν γενναιότητα από μέρους σας, αν επιθυμείτε όντως να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας.

Αν δείτε ληστές να σας κυνηγούν, ανεξάρτητα από το αν πέφτετε στα χέρια τους ή όχι, να περιμένετε αφόρητες πιέσεις και απειλές από ανθρώπους τους οποίους έχετε εξαπατήσει.
Αν δείτε πως κυνηγάτε ληστές, σύντομα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει στο δρόμο σας.

Τέλος αν ονειρευτείτε ότι είστε ληστής, θα πέσετε θύμα κακών υπολογισμών και θα χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια υπόθεση που θα σας απέφερε μπόλικο χρήμα.
Διαβάστε επίσης : κλέφτης και ληστεία

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Η παρουσία του κλέφτη στα όνειρα ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως.

    Η πιο έγκυρη ερμηνεία θέλει τον κλέφτη θετικό σύμβολο, αφού τελεί υπό την προστασία του Θεού του εμπορίου, του Ερμή.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διακινείτε πλαστά χρήματα, σημαίνει πως είστε άτομο αποφασισμένο να επιτύχει με κάθε τίμημα.