Ονειροκρίτης λοφίο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λοφίο


Το λοφίο στα όνειρα αποτελεί σύμβολο αμήχανων καταστάσεων και αιδούς.
Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι φοράτε καπέλο με λοφίο ή οτιδήποτε με λοφίο τότε πιθανό να βιώσετε μία αρκετά αμήχανη κατάσταση αφού θα γίνεται το αντικείμενο εμπαιγμού, άνθρωποι στο περιβάλλον σας θα προσπαθήσουν να σας γελοιοποιήσουν βασιζόμενοι όμως σε δικές σας άστοχες ενέργειες.
Εάν άλλοι σας φορούν το λοφίο τότε επίσης θα προσπαθήσουν να σας γελοιοποιήσουν αλλά πιθανό να το έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι με τις ενέργειές σας αυτό.
Τέλος, εάν δείτε ότι άλλοι άνθρωποι φορούν ή ζώα ή πράγματα φορούν λοφία τότε μπορέσετε τελικά να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πιέζει με ένα χαλαρωτικό ταξίδι.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αετό να πετά μαζί με τα μικρά του, τότε θα λάβετε βοήθεια και στήριξη από πρόσωπο πανίσχυρο. Αν δείτε πως πιάνετε αετό στο πέταγμα του, θα γνωρίσετε κάποια μεγάλη επιτυχία.

  • Το κράνος συμβολίζει προσπάθεια προφύλαξης από καταστάσεις που μας φοβίζουν και μας απειλούν.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπά

  • Η χτένα έχει αρνητική ερμηνεία παραδοσιακά , και για τις γυναίκες και για τους άντρες.

    Η χτένα, στα όνειρα των γυναικών, προοιωνίζει δυστυχισμένους έρωτες και ολέθρια πάθη.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας.