Ονειροκρίτης λογαριασμός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λογαριασμός


Συνήθως το άγχος της καθημερινότητας παρουσιάζεται και στα όνειρα με διάφορους τρόπους.
Εάν λοιπόν βιώνετε έντονο άγχος λόγω οικονομικών οφειλών είναι πολύ πιθανό να δείτε λογαριασμούς στον ύπνο σας.
Εάν κάτι τέτοιο δε συμβαίνει τότε υπάρχουν οι εξής ερμηνείες: εάν δείτε ότι πληρώνετε λογαριασμό τότε καταστάσεις που σας αγχώνουν και τις είχατε αμελήσει, θα επανέλθουν και θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε.
Εάν κάποιος άλλος πληρώνει το λογαριασμό τότε πολύ πιθανό για την αντιμετώπιση δικών σας προβλημάτων να στηριχτείτε στην καλή θέληση τρίτων.
Εάν τέλος δείτε να κάνετε λογαριασμούς και να προσπαθείτε να λύσετε κάποιο πρόβλημα, τότε πιθανό να έχετε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

1 Σχόλια

#1 -

γεια σας....ειδα στον υπνο μου οτι βρισκομουν με τους φιλους μου σε μια καφετερια και τρωγαμε και αυτοι σηκωθηκαν και εφυγαν και μου αφησαν να πληρωσω εγω τον λογαριασμο..αν και ημουν λιγο θυμωμενη μαζι τους τελικα τον πληρωσα!!! τι σημαινει αυτο ???