Ονειροκρίτης λουκάνικα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λουκάνικα
Ονειροκρίτης λουκάνικα


Τα λουκάνικα συνήθως συμβολίζουν επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα. Εάν δείτε ότι τρώτε λουκάνικα τότε προμηνύονται επιτυχίες και οικονομικά οφέλη.

Εάν δείτε λουκάνικα κρεμασμένα σε μαγαζί ή σε τοίχο επίσης δηλώνει επιτυχίες και κέρδη κυρίως στον επαγγελματικό τομέα αλλά μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα φθόνου από τρίτους που σας περιβάλλουν.

Εάν δείτε ότι πουλάτε λουκάνικα, δεν αποτελεί πλέον θετικό σύμβολο και προμηνύει λάθος χειρισμούς από μεριά σας σε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

Τέλος κάποιες φορές στις γυναίκες προμηνύει καινούριες αλλά και έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
    Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

  • Η αίσθηση και το κλίμα αυτού του ονείρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας.

  • Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.