Ονειροκρίτης λουριά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λουριά


Τα λουριά στα όνειρα συμβολίζουν δέσμευση και πιέσεις.
Εάν περνάτε μία περίοδο στη ζωή σας που έχει καταβάλλει το άγχος και η πίεση τότε είναι πολύ πιθανό να δείτε στο όνειρό σας λουριά.
Όμως τα λουριά έχουν συμβολισμούς στα όνειρα. Εάν δείτε ότι είστε δεμένοι με λουριά τότε πιθανό ν υπάρξει μία περίοδος άσχημη γεμάτη στενοχώριες.
Εάν δείτε σκέτα λουριά χωρίς να είναι περασμένα σε κάποιον τότε πιθανό να υπάρξει μία άσχημη κατάσταση στον επαγγελματικό σας χώρο.
Εάν τέλος εσείς προσπαθείτε να δέσετε κάποιον ή κάτι με τα λουριά, τότε στο στόχο που έχετε θέσει αυτή την περίοδο είστε αρκετά αφοσιωμένοι και είναι πολύ πιθανό να τον πετύχετε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκοινιά κρεμασμένα ή αφημένα κάπου σε κουλούρες, να περιμένετε προβλήματα και στενοχώριες.

  • Η αλυσίδα στα όνειρα συμβολίζει προβλήματα και περιπλοκές.

  • Αν δεν είστε παντρεμένος/η και δείτε σε όνειρο τον εραστή σας, είτε πραγματικό είτε ονειρικό, να σας πλησιάζει με χαρά και αγάπη, τότε η ερωτική σας σχέση θα είναι αρμονική και αδιατάρακτη.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.