Ονειροκρίτης μαχαίρι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μαχαίρι
Ονειροκρίτης μαχαίρι


Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.
Σκουριασμένα μαχαίρια σημαίνουν ανικανοποίητες επιθυμίες και παράπονα ανθρώπων του σπιτιού ακόμα, σημαίνουν χωρισμό εραστών.

Εάν δείτε ότι μαχαιρώνετε κάποιον, πιθανό να βλάψετε σοβαρά άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί προειδοποίηση και θα πρέπει να προσέξετε να βελτιώσετε την κρίση σας και τις αρχές σας.
Εάν δείτε ότι σας μαχαιρώνουν τότε πιθανό να βιώσετε άσχημες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικογενειακές προστριβές και εντάσεις.

Ακονισμένα μαχαίρια και γυαλισμένα προλέγουν στενοχώρια.
Τέλος σπασμένα μαχαίρια φανερώνουν ήττα σε όλους τους τομείς, υλικούς και ηθικούς.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε με καλοσχεδιασμένα και ακριβά πιρούνια,τα νέα είναι ευχάριστα καθώς θα πρέπει να περιμένετε πλούσιες παροχές και απρόσκοπτο μέλλον.

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τ

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως έ