Ονειροκρίτης μέλισσα - μέλισσες

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μέλισσα - μέλισσες
Ονειροκρίτης μέλισσα - μέλισσες


Η μέλισσα στο όνειρο δηλώνει έλεγχο, οργάνωση και ευχάριστα γεγονότα.

Εάν δείτε μέλισσα ή μέλισσες, σημαίνει ότι οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και θα έχετε επιτυχία.

Συγκεκριμένα εάν είστε στρατιωτικός, θα έχετε υπάκουους και συγκροτημένους στρατιώτες, εάν είστε παπάς θα μεγαλώσει το ποίμνιό σας, εάν είστε επιχειρηματίας, θα έχετε περισσότερα κέρδη, εάν τέλος είστε γονιός πιθανό εκείνη την περίοδο νιώσετε ευχαρίστηση από τα παιδιά σας.

Σε γενικές γραμμές οι μέλισσες στα όνειρα, λόγω της εργατικότητας τους, θεωρούνται σημάδι επιτυχίας και ευόδωσης των στόχων για του οποίους έχουμε εργαστεί εντατικά.

Για τους επιχειρηματίες, αύξηση στο εμπόριο.

Εάν όμως δείτε ότι σας τσιμπάει μέλισσα, πιθανό να πληγωθείτε ή να αδικηθείτε από κοντινά σας άτομα. Εάν δείτε ότι σκοτώνετε μέλισσα, πιθανό ζημιωθείτε με κάποιο τρόπο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το να δείτε ότι τρώτε γλυκό κουταλιού σημαίνει ευχάριστες εκπλήξεις και ταξίδια. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.