Ονειροκρίτης μενταγιόν - κολιέ

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μενταγιόν - κολιέ


Το μενταγιόν είναι ένα από τα κλασικά όνειρα, τα οποία αναδεικνύουν κρυφούς πόθους και σε κάποιες περιπτώσεις επιθυμία για απόκτηση ισχύος.

Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της της κρεμάει μενταγιόν στο λαιμό, είναι σημάδι ότι θα της γίνουν πολλές και καλές προτάσεις και γρήγορα θα παντρευτεί και θα αποκτήσει θαυμάσια παιδιά.

Αν δει πως έχασε το μενταγιόν της, είναι προμήνυμα κακής υγείας και θλίψης.

Έτσι όταν είμαστε εμείς που τοποθετούμε σε άλλον ή δωρίζουμε ένα μενταγιόν, το όνειρο μας αποκαλύπτει ότι επιθυμούμε αυτό το άτομο, είτε για να γίνουμε ζευγάρι με αυτό ή από καθαρό αισθησιασμό.

Αν πάλι ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε ή φοράμε ένα μενταγιόν αντιπροσωπεύει τις προσωπικές ανικανοποίητες επιθυμίες μας.

Επίσης το όνειρο αυτό τονίζει το πνευματικό μας επίπεδο και την επιθυμία μας να έχουμε μεγαλύτερη επιρροή και δύναμη στους άλλους.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Τα σκουλαρίκια μπορεί να αποτελούν ένα πολύ κομψό και λαμπερό αξεσουάρ για την εμφάνισή μας, όταν όμως κάνουν την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν έχουν καθόλου αυτήν την λάμψη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε κολιέ, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει σύμφωνα με το φύλο στο οποίο ανήκετε.

  • Η αλυσίδα στα όνειρα συμβολίζει προβλήματα και περιπλοκές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα αυτιά σας έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ωραία και καλοσχηματισμένα, θα έχετε πρόοδο στις εργασίες σας και θα απολαύσετε υλική ευημερία.

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.