Ονειροκρίτης μετακόμιση

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μετακόμιση
Ονειροκρίτης μετακόμιση


Η μετακόμιση, όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει αλλαγή.

Εάν δείτε λοιπόν στο όνειρό σας ότι μετακομίζετε και δεν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση στη ζωή σας, να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας.

Επίσης μπορεί να υπάρξουν και ευχάριστα νέα ή κάποιες επιτυχίες σε στόχους που έχετε θέσει από καιρό.

Εάν όμως βλέπετε συχνά αυτό το όνειρο τότε πιθανό να προβάλλεται ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας έντονα στο όνειρό σας δηλαδή η αδυναμία σας να δεσμευτείτε.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

  • Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό σ

1 Σχόλια

#1 -

Είδα οτι είχαμε πάει με την γυναίκα μου στο παλιό μας σπίτι στην Αθήνα. Το σπίτι αυτό το είχε νοικιάσει πλέον μια κοπέλα η οποία έλλειπε. Εμείς μπήκαμε με το κλειδί κανονικά και θα μέναμε κρυφά για όσο αυτή έλλειπε. Ξαφνικά όμως αυτή γύρισε και έπρεπενα πάρουμε τα πράγματά μας χωρίς να μας δει κανείς και να φύγουμε. Εκεί παρουσιάστηκαν δυσκολίες καθώς κάποια πράγματα ήταν ογκώδη και δύσκολο να περάσουνα απαρατήρητα. Επίσης ενώ υποτίθεται οτι είχαμε πράγματα για ταξίδι 2-3 ημερών τα πράγματα όσο μαζεύαμε τόσο πολλαπλασιάζονταν με αποτέλεσμα να μαζέυουμε συνεχώς από μικρά έως μεγάλα (πχ στρώμα κρεβάτι κλπ). Έτσι όλο αυτό από απλό μάζεμα έφτασε να μοιάζει με "επιχείρηση" μετακόμισης που δεν τελείωνε και είμασταν όλο μέσα στην αγωνία πότε θα τελειώσουμε να ξεφύγουμε.Εν τω μεταξύ μέσα σε όλο αυτό κάποια στιγμή εμφανίστηκε και η κοπέλα που είχε νοικιασμένο το σπίτι αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς ....( βρήκαμε μια διακαιολογία προσωρινή και αντέδρασε ήπια)
Τι σημαίνουν όλα αυτα πιστεύετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εξήγησή σας!