Ονειροκρίτης μηχανικός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μηχανικός
Ονειροκρίτης μηχανικός


Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

Επίσης λέγετε ότι αν δείτε τον εαυτό σας μουτζουρωμένο με γράσο η λάδια από την εργασία αυτή αλλά όχι στο πρόσωπο τα κέρδη θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Αν επιδιορθώσατε επιτυχώς κάποια βλάβη σε όχημα, θα τύχετε σημαντικής αναγνώρισης από τους ομότιμους σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το κράνος συμβολίζει προσπάθεια προφύλαξης από καταστάσεις που μας φοβίζουν και μας απειλούν.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάρισ

1 Σχόλια

#1 -

Είδα ότι υπήρχε στο σπίτι μου αναστάτωση. Νόμιζα ότι με είχαν κλέψει. Μετά είδα κάτι ξαδέρφια που μου έφεραν γλυκά και έφαγα δύο.Ειδα Και την γιαγιά μου μέσα ο σπίτι με γαλάζιο φόρεμα.