Ονειροκρίτης μηχανικός

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μηχανικός
Ονειροκρίτης μηχανικός


Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

Επίσης λέγετε ότι αν δείτε τον εαυτό σας μουτζουρωμένο με γράσο η λάδια από την εργασία αυτή αλλά όχι στο πρόσωπο τα κέρδη θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Αν επιδιορθώσατε επιτυχώς κάποια βλάβη σε όχημα, θα τύχετε σημαντικής αναγνώρισης από τους ομότιμους σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι οδηγείτε ένα οποιοδήποτε όχημα, να περιμένετε κάποιες πρόσκαιρες επιτυχίες και θριάμβους.

  • Το κράνος συμβολίζει προσπάθεια προφύλαξης από καταστάσεις που μας φοβίζουν και μας απειλούν.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

1 Σχόλια

#1 -

Είδα ότι υπήρχε στο σπίτι μου αναστάτωση. Νόμιζα ότι με είχαν κλέψει. Μετά είδα κάτι ξαδέρφια που μου έφεραν γλυκά και έφαγα δύο.Ειδα Και την γιαγιά μου μέσα ο σπίτι με γαλάζιο φόρεμα.