Ονειροκρίτης μητέρα - μαμά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μητέρα - μαμά
Ονειροκρίτης μητέρα - μαμά


Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

Στην περίπτωση απλά εμφανίζεται η μητέρα σας το όνειρο είναι ευοίωνο και εγγυάται προστασία και ασφάλεια σε πιθανές δυσκολίες του άμεσου μέλλοντος.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

1 Σχόλια

#1 -

Είδα την νεκρή μου μητέρα να μπαίνει με δικό της κλειδί μέσα στο σπίτι να κοιτάει εμένα και τον σύντροφό μου και να πηγαίνει στο άλλο δωμάτιο χωρίς να μας μιλήσει μετά την άκουσα να κλαίει και όταν πήγα να δω γιατί έκλαιγε ήταν σκαρφαλωμένη στο παράθυρο της κουζίνας και προσπαθούσε να φύγει και εγώ την τράβηξα μέσα.
Το ίδιο βράδυ την είδε και ο σύντροφος μου στον ύπνο του ότι κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι και με ρωτάει "Η μαμά σου είναι εδώ;" και του απαντάω ναι και με ξαναρωτάει "Καλά είναι ζωντανή; Δεν έχει πεθάνει; Εσυ την έχεις ξαναδεί;" και του απάντησα "Και βέβαια την έχω δει αφού κάθε μέρα είναι εδώ!"