Ονειροκρίτης μοιχεία - απιστία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μοιχεία - απιστία
Ονειροκρίτης μοιχεία - απιστία


Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

Οι νεότερες ερμηνείες για την μοιχεία λαμβάνουν πολύ σοβαρά την ψυχολογική μας κατάσταση και σημαντικά λιγότερο την αυτούσια συμβολική - προφητική σημασία που έχει ένα όνειρο με θέμα την μοιχεία - απιστία - κέρατο.

Έτσι αν βλέπετε τέτοιου είδους όνειρα - εφιάλτες θα πρέπει να προσεγγίσετε μεθοδικά τους λόγους του οποίους σας προκαλούν αυτά τα όνειρα.

Πιθανόν να έχετε υπερβολική ανασφάλεια ή απλά να αντιλαμβάνεστε υποσυνείδητα ότι η σχέση σας δεν είναι τόσο στέρεη όσο δείχνει.

Δείτε επίσης το εκτενές λήμμα για πρώην

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

  • Ο κούκος, λόγω της "άτακτης" φυσικής του συμπεριφοράς, θεωρείται όνειρο το οποίο έχει να κάνει με την συζυγική - συντροφική πίστη.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι φίλοι σας αποχαιρετούν τότε το όνειρό σας σημαίνει την πλήρη παραίτηση σας από σημαντικά ζητήματα.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας έναν ωραίο άντρα, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε πλούτη και θα ευχαριστηθείτε στη ζωή σας.