Ονειροκρίτης μπαλόνι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης μπαλόνι
Ονειροκρίτης μπαλόνι


Το μπαλόνι στο όνειρο συμβολίζει απογοήτευση ή κάτι το ανέφικτο.

Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλά μπαλόνια φουσκωμένα είτε σε ένα χώρο είτε να πετάνε τότε κάποιος στόχος που έχετε θέσει ή κάποιο όνειρο που έχετε να είναι πολύ δύσκολο έως ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

Εάν τα μπαλόνια τελικά σκάνε, πιθανό να νιώσετε απογοήτευση σε διάφορους τομείς της ζωής σας λόγω της τάσης σας να θέτετε πολύ υψηλούς και δύσκολους στόχους που ξεπερνάνε τα όριά σας.

Εάν τέλος δείτε ότι κρατάτε μπαλόνι ή μπαλόνια από μία κλωστή, προσέχετε εκείνη την περίοδο μπορεί να σας προκύψει μία σημαντική ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του.

  • Ένα συχνό όνειρο, η δυσκολία στην αναπνοή ή βαριά ανάσα θεωρείται δυσοίωνη.

    Ερμηνεύεται ως εμπόδια που θα συναντήσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή σε προσωπικά θέματα.

  • Το αερόστατο θεωρείται ασταθές αλλά και επικίνδυνο.

    Έτσι ο ονειροκρίτης λέει ότι, θα συναντήσετε εχθρότητα και όχι τόσο καλή εξέλιξη στις επιχειρήσεις σας.

  • Η εμφάνιση του λάστιχου στα όνειρά μας δηλώνει την έλλειψη σταθερότητας που μας διακρίνει εκείνη την περίοδο.

  • Η βεντάλια, σαν αντικείμενο, έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα, αλλά μερικές φορές, η χρήση της είναι διακοσμητική.

4 Σχόλια

#1 -

Ετοιμαζόμασταν με το σύντροφο μου να πάμε κάποιο ταξίδι ίσως. Για κάποιο λόγο δέσαμε το αμάξι μας σε μπαλόνια με ήλιο και μετα το έδεσα εγω με ενα σχοινί ώστε να μη φύγει . Σε φάσεις ήταν παρά πολυ ψηλά στον ουρανό και δεν είχα ιδέα πως θα ανέβουμε επάνω. Σε άλλη φάση το σχοινί λύθηκε αλλα καταφέραμε να μη φύγει το αμάξι. Επίσης εξέφρασα το φόβο μου ότι αν μπούμε μες το αμάξι τα μπαλόνια δε θα μπορέσουν να κρατήσουν το βάρος. Τελικά δεν ανεβήκαμε

#2 -

Στο όνειρό μου ήμουν σε ένα χώρο με φίλους από την παιδική μου ηλικία, και είχαν στήσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να πιάσουμε ένα μπαλόνι και να το στριφογυρίσουμε και θα έπρεπε το μπαλόνι να κάνει τον κύκλο του χαρτονιού καθώς στριφογυρνάει που υποτίθεται ήταν το ''ταμπλό'' του παιχνιδιού. Προσπαθούσα να ο πετύχω να στριφογυρίσει αλλά δεν τα κατάφερα αμέσως. Είχα όμως πολύ όρεξη για αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ!!!!!!

#3 -

Είδα στο όνειρο μου ότι γευματίζαμε μια ηλιολουστη μερα σ'ένα πολύ όμορφο εξοχικο μέρος με τον άντρα που με φλερτάρει και μου αρέσει. Καθόμασταν απέναντι ο ενας από τον άλλο σε ένα ωραίο τραπέζι για δύο ατομα. Κοντά στο τραπέζι βρίσκονταν 3-4 κόκκινα μπαλόνια που κρατιόντουσαν στο έδαφος μάλλον με βαρίδια και στέκονταν ψηλά από τα σχοινάκια τους. Εκείνος έκοψε ένα μπαλόνι χαμηλά στο σχοινάκι και μου το προσέφερε σαν να ήταν λουλούδι. Στο τέλος αγκαλιαστήκαμε. Τί μπορεί να σημαίνει; Σας ευχαριστώ!

Εικόνα oneirokritis

#4 -

Κατά τον ονειροκρίτη, θα προκύψει μια πολύ σημαντική ευκαιρία στην ζωή σου ή οποία μακροπρόθεσμα θα σε επηρεάσει ευνοϊκά! Αλλά κάτι μου λέει ότι το έχεις καταλάβει ήδη αυτό :-)