Ονειροκρίτης νεκροταφείο

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης νεκροταφείο
Ονειροκρίτης νεκροταφείο


Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

Αν ονειρευτείτε ότι επισκέπτεστε νεκροταφείο και θρηνείτε πάνω σε τάφο αγαπητού σας προσώπου, να περιμένετε αναποδιές και στενοχώριες.

Αν δείτε ότι μπαίνετε σε νεκροταφείο μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη σχέση σας που ίσως φθάνουν μέχρι διαζύγιο ή χωρισμό.

Υπάρχει όμως και μια περίπτωση όπου η παρουσία νεκροταφείου στα όνειρα έχει θετική ερμηνεία : αν βρεθείτε στον ύπνο σας μέσα σε νεκροταφείο, να περιμένετε εντυπωσιακές επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε επίσης λήμματα τα οποία σχετίζονται με την ερμηνεία : θάνατος, κηδεία και πεθαμένος

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η παρουσία ενός πεθαμένου στα όνειρα, τις περισσότερες φορές ερμηνεύεται θετικά σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

  • Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως