Ονειροκρίτης Ώρα (χρόνος)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης Ώρα (χρόνος)
Ονειροκρίτης Ώρα (χρόνος)


Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

Αν δείτε ότι ο χρόνος έχει σταματήσει ή ότι το δικό σας ρολόι έχει χαλάσει να περιμένετε εμπόδια και αναταραχές σε καταστάσεις και δουλειές που σχεδιάζατε προσεκτικά.

Ο χρόνος στα όνειρα συνδυάζεται συνήθως με την παρουσία ρολογιών, οπότε διαβάστε το σχετικό λήμμα ρολόι για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώ

  • Γενικά οι πολλές ασχολίες στα όνειρα υποδεικνύουν ότι υπάρχουν ψυχολογικές ή και συναισθηματικές ελλείψεις που προέρχονται από το υποσυνείδητο.

  • Εάν στον ύπνο σας κουρδίζετε κάποιο αντικείμενο τότε διανύετε μία αγχωτική περίοδο η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάποιες αποφάσεις σας και να σας οδηγήσει σε λάθη.

1 Σχόλια